Lord of the Rings Online is jarig

Mday

Drie jaar na de release van de MMO gebaseerd op de verhalen van J.R.R Tolkien, bestaat hij nog steeds - en dat is geen kleine prestatie met de moordende concurrentie in MMO-land. The Lord Of The Rings Online viert zijn derde verjaardag met leuke goodies voor huidige, nieuwe en oude spelers.

Allereerst krijgen alle spelers die tussen 21 april en 30 juni inloggen de 'Writ Of Virtue' mee, een passieve skill die je 20% korting geeft bij de Bards van Midden-Aarde. Deze mensen spreek je in het spel aan om je Traits en Virtues aan te passen (een soort skilltree die je kan herindelen).

Ook zien we weer het giftbox-systeem terug, wat in het verleden erg succesvol was in LOTRO. Door monsters te doden laten ze zo nu en dan een token vallen, die je kunt sparen om in te ruilen tegen cadeautjes. De inhoud van deze cadeautjes kunnen zeer kostbaar zijn.

Ook biedt Turbine de mogelijkheid om een vast maandbedrag te betalen voor drie, zes of twaalf maanden voor $9,99 per maand. Momenteel heeft de Europese versie van LOTRO nog niets laten weten, maar we verwachten hetzelfde nieuws in de komende dagen.

 LOTRO