Modern Warfare 3 in ontwikkeling, maar belemmerd

Christopher (Wumbo7)

Modern Warfare 2 haalde zakken geld binnen voor Activison, na dit succes konden we zeker al een derde deel in de Modern Warfare setting verwachten. Nu is het officieel, in de zaak tussen Activision en Infinity Wards ex-bazen Jason West en Vince Zampella heeft Activision het bevestigd: Modern Warfare 3 is al in ontwikkeling. Helaas zorgt dit geschil voor vertraging in de pre-productie van het project.

Activison claimt dat West en Zampella (voordat ze waren ontslagen) opzettelijik de pre-productie van Modern Warfare 3 hebben vertraagd. Ook hebben de geheime ontmoetingen tussen de twee en de "closest competitor" van Activison bijgedragen aan de vertragingen. Als een direct gevolg van deze schending van het vertrouwen, is Activison gedwongen extra middelen te besteden aan Modern Warfare 3.

Robert Schwartz, advocaat van West en Zampella, noemde deze beschuldigingen "false and outrageous".

Dit jaar lijkt een Call of Duty in de Vietnam setting uit te komen en omdat Activision elk jaar een Call of Duty probeert uit te brengen is het het meest logisch dat Modern Warfare 3 volgend jaar in 2011 zal komen, tenzij de rechtszaak tegen Vince Zampella en Jason West hun productie teveel belemmert.

Photoshop'd
Misschien volgend jaar al een Modern Warfare 3