Calabro gaat VVV verlaten

Gerard (RedFever007)

Sandro Calabro heeft bekend gemaakt dat hij VVV-Venlo aan het eind van dit seizoen gaat verlaten. De aanvaller is geenszins van plan zijn contract te verlengen. In plaats daarvan ziet hij een buitenlands avontuur wel zitten.  

”Ik heb het drie seizoenen fantastisch naar mijn zin gehad bij VVV, maar nu is het tijd voor een nieuw avontuur. Ik ga niet ontkennen dat geld een rol speelt, maar ik wil ook wel eens voetballen in een andere omgeving,” aldus Calabro. "In Nederland wordt heel veel verwacht van een aanvaller, terwijl je in andere competities puur wordt beoordeeld op je kwaliteiten in het zestienmetergebied. Daar moet ik het natuurlijk ook van hebben.”

Voor aanvang van dit seizoen was er interesse voor de 26-jarige Hagenaar van Sparta Praag. VVV wilde toen niet meewerken aan een transfer.  "Als ik straks transfervrij ben komen ze misschien nog terug voor mij. Verdere concrete interesse is er zover ik weet nog niet, maar er spelen wel wat dingetjes. Over een paar weken liggen er hopelijk wat opties en kan ik een keuze maken. Ik weet dat ik een risico neem, maar vertrouw erop dat er wel iets moois op mijn pad komt", aldus Calabro.