Warhammer Online gratis te downloaden

Christopher (Wumbo7)

Electronic Arts stelt de game Warhammer Online voortaan gratis beschikbaar, zodat nieuwe spelers de game niet langer in de winkel hoeven te kopen om te kunnen spelen, schrijft de website Computerandvideogames. Door enkel abonnementsgeld te vragen, hoopt de uitgever meer leden te kunnen werven.

Door de cliënt van Warhammer Online te downloaden, kunnen spelers het spel op hun computer installeren. Om de game daadwerkelijk te spelen, dient een abonnement te worden afgesloten van zo'n 13 euro per maand.

Momenteel spelen zo'n 300 duizend spelers in de online wereld van Warhammer Online. Het spel werd groots gelanceerd, en dat resulteerde in een initiële 750 duizend actieve spelers. Ondanks de drastische daling in het aantal spelers heeft Jeff Hickman, uitvoerend producent bij Mythic Entertainment, gezegd 'trots' te zijn op datgene wat men bereikt heeft.

Mythic Entertainment probeert al maanden allerlei manieren te verzinnen om de hoeveelheid spelers te laten toenemen. Het hele design van 'Warhammer Online' is al op de schop gegaan en diverse promoties zijn gelanceerd om de online game nieuw leven in te blazen.

'Warhammer Online' gratis te downloaden
EA biedt Warhammer online aan.