Giggs wil weer voor Wales uitkomen

Peterselieman

Ryan Giggs staat er voor open om terug te keren bij het nationale elftal van Wales. De 36-jarige voetballer zette in 2007 een punt achter zijn interlandcarrière, maar nu vindt hij dat hij een uitnodiging van bondscoach John Toshack niet af moet slaan.

"Ik zou er met de bondscoach en Sir Alex Ferguson over moeten praten. Maar op dit moment sta ik er zeker open voor. Ik zou er heel hard over na moeten denken, maar sluit het zeker niet bij voorbaat uit," zei de voetballer van Manchester United in de Western Mail. Hij speelde tot nu toe 64 interlands voor Wales.

Naar verluidt zou het wegvallen van Arsenal-middenvelder Aaron Ramsey de reden zijn dat Giggs het gat op wil vullen door zich beschikbaar te stellen. Aanvoerder Ashley Williams zou blij zijn met de versterking van de Mancunian. "Dit is misschien wel waar het team behoefte aan heeft. Iedereen weet dat Ryan Giggs een legende is voor zowel Manchester United als Wales. Hij is nog steeds een van de beste spelers in de Premier League en zijn komst zou de selectie een enorme mentale boost kunnen geven. En we worden er natuurlijk aanzienlijk beter van, niet te vergeten."