[Gerucht] Eerste versie Motorstorm 3 gespot

rockxas

Een maand geleden kwam het nieuws naar boven dat Sony de domeinnaam www.motorstorm3.com had geclaimed, wat een duidelijke aanwijzing zou zijn naar een derde deel in de reeks, maar Sony zei dat dit enkel was om er zeker van te zijn dat er niemand anders het domein zou kunnen gebruiken. Nu komt er een nog opvallendere hint bovendrijven. Hoe gaat Sony zich hier uit praten?

De neogaffer "tzare" was enorm verbaasd toen hij iemand in zijn vriendenlijst zag die de eerste versie van Motorstorm 3 aan het testen was. Hij heeft hier onmiddellijk een foto van gemaakt en met de rest van de wereld gedeeld.

Gelekte foto Motorstorm 3

Motorstorm is een off-road racespel door Britse developer Evolution Studios. Je vijanden reduceren tot autowrakken, en die dan ook behendig ontwijken is je doel als je als eerste over de finish wilt gaan. De gamereeks staat bekend voor zijn kwalitatieve graphics en realistische crashes. In de vorige delen kon je al scheuren door de Monument Valley, een ongerepte jungle en een ijslandschap vol met gletsjers. Fans speculeren al druk over waar deel 3 zich zal afspelen.