Ook Jamie Foxx in Kane & Lynch

Christopher (Wumbo7)

Kane & Lynch 2 komt er deze zomer weer aan, maar er is ook een film van Kane & Lynch in de maak. Bruce Willis had al getekend, en nu zal ook Jamie Foxx te zien zijn in de game-verfilming van Kane & Lynch. Dit heeft scenarist Kyle Ward op zijn twitterpagina bekendgemaakt. De opnames voor de film gaan in augustus van start.

Al in mei vorig jaar werd bekend dat Willis de rol van Kane voor zijn rekening zou nemen. Vervolgens begon de speurtocht naar de juiste acteur voor de rol van Lynch. Het is opvallend dat juist Foxx deze rol heeft gekregen omdat Lynch in de game toch echt een blanke gewelddadige gestoorde gek is.

Kane & Lynch vertelt over de huurling Kane, die onterecht in de gevangenis beland is, en de crimineel Lynch. Zij worden samen bevrijd door Kane's oude maten, en vanaf dat moment heeft het tweetal 72 uur de tijd om een ontsteking voor een alles vernietigend wapen te vinden.

Kane & Lynch belooft misschien een behoorlijk gewelddadig geheel te worden, maar Bruce Willis liet vorig jaar al weten in de eerste plaats mee te doen omdat het hem "een leuke buddymovie" lijkt.

Ook Jamie Foxx in 'Kane & Lynch'