Figo: "Inter is tevreden met deze loting"

Jeffrey

Luis Figo, tegenwoordig ambassadeur van Inter, is opgelucht over de loting van zijn club. De Italianen treffen het CSKA Moskou van Keisuke Honda.

Figo is vooral blij dat Inter Manchester United en Barcelona wist te ontlopen. "Het is duidelijk dat je altijd teams hoopt te ontlopen", zei hij na afloop van de paringen aan Sky Italia.

Als Inter het lager ingeschatte CSKA opzij weet te zetten, wacht een halve finale tegen Arsenal of Barcelona. Figo: "We moeten naar onszelf kijken. Om de Champions League te winnen moet je iedereen verslaan. Er zijn nu alleen nog sterke teams over. CSKA is dat ook, maar wij zijn tevreden met deze loting. We kijken uit naar twee mooie wedstrijden."

Italiaanse journalisten waarschuwden Inter alvast voor het kunstveld in Moskou. Figo: "Het is lastig om op te spelen, maar de motivatie en vastberadenheid om de halve finale te halen zal het verschil maken. Het is geen handicap. Wij hebben genoeg ervaring om op deze ondergrond te spelen. CSKA is een typisch Russisch team. Veel kwaliteit en internationale spelers."