Seizoen 3 Sam & Max ook naar PC, Mac

Vis1980

De nieuwe episodes van Sam & Max komen ook naar de PC en Mac. Eerder werd al bekend dat deze Sam & Max episodes naar de PlayStation 3 komen. Het derde seizoen van de freelance detectives, bestaande uit een hond en een konijn, gaat The Panel Zone heten en komt uit op 15 april. Dat maakte Telltale Games bekend.

Sam & Max maken zich in het derde seizoen op voor hun grootste klus ooit waarin ze tegenover een kracht komen te staan die niet van deze planeet is. Personages uit de eerste twee seizoenen zullen in deze episodes terugkeren dus fans van Bosco hoeven zich geen zorgen te maken. Max heeft nieuwe spirituele krachten en dat zal nieuwe manieren van interactie met de omgeving opleveren. Zo ga je de wereld zien door de ogen van een psychotisch en krachtig konijn (Max).

Waarom het nieuwe seizoen van Sam & Max niet aangekondigd is voor de XBOX 360 is niet bekend. Opmerkelijk, want de eerste twee seizoenen zijn wel te downloaden via XBLA. Bezitters van de PlayStation 3, PC en Mac kunnen dus vanaf 15 april weer op stap met deze twee gestoorde detectives.

 

Sam & Max