Compensatie voor Halo 2 spelers

Mday

Microsoft gaat zijn Xbox Live voor de originele Xbox op 15 april opheffen, wat nogal kwaad bloed heeft gezet bij spelers die gebruik maken van de service. Een van de populairste games hierop is natuurlijk Halo 2. Microsoft negeert de boze fans een keer niet, integendeel zelfs, ze worden nogal royaal gecompenseerd.

Volgens een email op de Bungie forums heeft Microsoft voor alle 'loyale' Halo 2 spelers een pakketje van 400 MS points, een Xbox Live Gold abonnement voor drie maanden en last but not least een exclusieve invite voor de Halo:Reach beta klaarstaan. Dit is natuurlijk leuk en aardig, maar vergeet niet dat Xbox original-eigenaars nog steeds een Xbox 360 moet kopen om op het aanbod in te gaan. Hoe dan ook, de aanbieding zal klaarstaan in het Xbox Live berichtensysteem. Wanneer je een 'loyale' speler van Halo 2 bent, is nog onduidelijk.

Microsoft benadrukt dat de Xbox Live service constant opgewaardeerd wordt, waardoor uiteindelijk de Xbox originals niet meer ondersteund kunnen worden voor online games. De Halo:Reach beta was tot nu alleen beschikbaar voor Halo:ODST-eigenaars. De beta zal op 3 mei beginnen.

Halo 2

Daag, Halo 2 Multiplayer...