Sutil: "Force India moet meer allround zijn"

Marjo (Muck)

Adrian Sutil hoopt dat de wagen van Force India het op alle circuits goed zal gaan doen. Vorig jaar presteerde de wagen het best op circuits waarin veel lange, rechte stukken zitten, zoals Monza en Spa-Francorchamps.

Tegenover GPUpdate.net verklaarde de Duitser: "Het zal een hele uitdaging worden, maar we willen ergens tussen de posities acht en twaalf rijden. Daar zal ik ergens te vinden moeten zijn. Ik denk dat Williams en Scuderia Toro Rosso ook heel sterk zullen zijn. Over het team van Renault ben ik nog niet helemaal uit, maar zij zullen waarschijnlijk ook daar in de buurt rijden."

Sutil verwacht met de VJM03 een sterk wapen in handen te hebben om de strijd aan te gaan tegen de andere teams: "We hebben dit jaar een completer pakket. We hebben de zwakke plekken van vorig jaar aangepakt en gezocht naar meer downforce. Onze wagen was al snel, zoals in België en Italië te zien was, maar op stratencircuits als Monaco en Singapore hadden we het nog zwaar. Hopelijk hebben we nu een pakket die op alle circuits goed werkt."