StarCraft 2 beta keys te koop

Mitch (Mitch.de.Man)

Zoals de echte StarCraft fans niet is ontgaan is de StarCraft 2 beta deze maand begonnen. Heb jij je ingeschreven en ben je niet ingeloot voor de beta dan is er nog hoop. Je moet alleen even je spaarvarkentje kapot meppen.

Kotaku.com merkte op dat kort na de start van de beta er al een aantal beta keys op Ebay stonden. De prijzen variëren tussen de $300 en $500 dollar voor alleen de beta code, dus geïnteresseerden zullen diep in hun buidel moeten tasten.  Naast deze zijn er ook nog andere aanbiedingen; de beta code die uitgereikt werd op Blizzcon 2008 bijvoorbeeld. Bij deze code zit ook een extra “polar bear mount” voor World of Warcraft.

De vraag is nu een beetje of deze gang van zaken wel zo netjes is? Je kunt er vergif op in nemen dat Blizzard (de ontwikkelaar van StarCraft 2) hier alles behalve blij mee is, maar het biedt hardcore fans die niet zo gelukkig waren de kans om ingeloot te worden op de beta. De keus is aan jezelf, maar wees voorzichtig voor je $500 dollar neertelt voor een gebruikte beta code.