Perfect Dark XBLA komt 17 maart, Game Room de 24e

Christophe (SpankmasterC)

Tijdens het X10-evenement maakte Microsoft al bekend dat er in maart enkele Xbox Live Arcade-titels uit zouden komen, waaronder de langverwachte remake van Perfect Dark. Nu, enkele dagen later, zijn de precieze dagen van release bekend gemaakt.

Microsoft begint maart met de release van Toy Soldiers, op 3 maart kunnen we deze game voor 1200 Microsoft punten aanschaffen. Toy Soldiers is een tower defense-game waarin je zelf de controle over kunt nemen van jouw torens. De game speelt zich af in een Eerste Wereldoorlog-setting, maar dan met plastieken mennekes.

Op 10 maart kunnen we Scrap Metal binnenhalen voor 1200 punten, een top-down racer in de stijl van Death Race. De makers van de game zitten ook achter de verslavende ninja-game N+ en bieden met Scrap Metal iets redelijk exclusiefs, namelijk 3D ondersteuning.

17 maart komt Perfect Dark dan eindelijk, voor 800 punten haal je deze gepimpte remake van de Nintendo 64 klassieker in huis. Veel meer woorden ga ik hier niet vuil maken aan de game, veel gamers wachten al jaren met smart op een remake en 17 maart zullen hun wensen in vervulling gaan.

Als laatste release van maart zal op de 24e de Xbox Game Room gelanceerd worden, een virtuele arcade die wekelijks nieuwe klassieke arcade-games zal krijgen. Bijzonder is dat games ook éénmalig te spelen zijn (net als vroeger) voor 40 Microsoft punten, maar ook te downloaden zijn (240 punten voor alleen op de Xbox of PC of 400 punten voor zowel op de PC als Xbox 360). De eerste dertig titels waarmee de Game Room zal lanceren zijn ook al enige tijd bekend.

 Perfect Dark

Perfect Dark zoals deze op 17 maart zal verschijnen.