Saints Row 2 als gratis extraatje

Yngwie

Ook interesse in Saints Row 2? Dan is het misschien verstandig om eens een kijkje te nemen naar Warhammer 40,000: Dawn of War II Chaos Rising. Deze uitbreiding voor de Dawn of War II RTS is nu als preorder te bestellen in de Steam Store voor 29,99 Euro. De complete game Saints Row 2 krijg je er dan volledig gratis bij. Mocht je Saints Row 2 al in bezit hebben is het tevens mogelijk om de game aan iemand anders te geven.

In Chaos Rising neem je de leiding over de Blood Ravens om je sector te verdedigen tegen hordes Chaos Space Marines van de Black Legion. Dit is niet zo simpel als het lijkt aangezien er ook binnen de Blood Ravens verraders zitten die je graag zien verliezen.

De singleplayer RTS bevat vijftien nieuwe missies waarin je van goede huize moet komen om deze allemaal uit te spelen. De nieuwe ijsplaneet waarin de game zich afspeelt zal grafisch heel afwisselend zijn en bevat zeven compleet nieuwe maps. Het is mogelijk om je squadrons tot level 30 op te hogen waardoor ze nog vernietigender worden. Aangezien je ook te maken gaat krijgen met rotte appels binnen de Blood Ravens heb je de mogelijk om deze proberen te ontmaskeren en vernietigen, maar je kunt ook proberen om ze om de tuin te leiden en er zoveel mogelijk vandaan te blijven. In de multiplayer mode krijg je de mogelijk om met de nieuwe Chaos Space Marines te spelen tegen zowel bezitters van Chaos Rising, als de bestaand Dawn of War II game. Het laatste nieuwtje in Chaos Rising zijn twee Last Stand Heroes, in de vorm van de Chaos Sorcerer en de Tyranid Hive Tyrant.

Dawn of War II Chaos Rising