Vorm: "Er is geen kwestie-Van der Sar"

Jeffrey

Michel Vorm gaat zo goed als zeker mee als doelman naar het WK in Zuid-Afrika. De keeper van FC Utrecht sprak met Goal.com over de keeperskwestie, de veiligheid in Zuid-Afrika en de groepsindeling.

Het is nog even weg, maar over ruim vier maanden begint het WK in Zuid-Afrika. Michel Vorm zal, zoals het er nu naar uitziet, met Oranje afreizen naar het mondiale eindtoernooi. De doelman heeft op dit moment nog geen WK-kriebels. "We zijn een tijdje niet bij elkaar gekomen, maar het toernooi komt wel dichterbij. In maart zien we elkaar weer en als we er dan over praten, gaat het écht leven", vermoedt de Utrecht-doelman. "Nu ben ik nog helemaal met de competitie bezig. De mensen om me heen hebben het er meer over."

Voetbalminnend Nederland heeft het er geregeld over: gaat Edwin van der Sar mee naar Zuid-Afrika of niet? Voor Vorm is het een uitgemaakte zaak. "Er is denk ik geen kwestie-Van der Sar. Hij heeft een jaar niet meer in het Nederlands elftal gespeeld en naar mijn weten heeft hij bedankt", is Vorm duidelijk.