Fifa 10 uitermate populair

Redactie

Sinds de release in oktober vorig jaar zijn er ruim twee miljoen exemplaren van 'Fifa 10' verkocht in het Verenigde Koninkrijk. Wereldwijd zijn er minimaal 7,5 miljoen exemplaren uit de serie verkocht, aldus VGChartz.

Recentelijk bracht uitgever Electronic Arts een uitbreiding uit voor 'Fifa 10', genaamd 'Fifa 10: Ultimate Team'. Ultimate Team is een geheel nieuwe spelmodus waarin de speler zijn team kan verbeteren of zijn tegenstander kan dwarszitten door gebruik te maken van speciale speelkaarten die je in de game verdient.

Vorig jaar februari maakte Electronic Arts bekend dat 'Fifa 09' zo'n 7,8 miljoen keer was verkocht. Exacte cijfers over de verkoop van 'Fifa 10' zijn nog niet bekend. Met het WK voetbal voor de deur is de kans dat 'Fifa 10' meer exemplaren gaat verkopen dan 'Fifa 09' wel aanwezig.

Vorige week onthulde uitgever Electronic Arts echter twee nieuwe voetbalgames. PC-gamers kunnen binnenkort een gratis versie van Fifa spelen, namelijk 'Fifa Online'. Daarnaast komt Electronic Arts met een voetbalspel gebaseerd op het WK voetbal in Zuid-Afrika.