Fulham huurt Okaka van AS Roma

Denny (nyny83)

AS Roma-aanvaller Stefano Okaka komt de rest van het seizoen op huurbasis uit voor Fulham. Dat meldt de club uit de Premier League vandaag op de clubwebsite. "Okaka komt op huurbasis naar Fulham en speelt tot het einde van het Premier League-seizoen voor ons", aldus een bevestiging op de clubwebsite.

Tegenover Sky Sports vertelde de 20-jarige jeugdinternational dat een periode in de Premier League goed is voor zijn ontwikkeling. "Ik ben nu vijf jaar bij Roma. In die tijd ben ik mede door mijn teamgenoten een stuk beter geworden. Het is voor mij nu cruciaal om naar Engeland te gaan en mezelf te ontwikkelen in de Premier League."

Okaka gaat naar Engeland met de intentie om terug te keren in de Serie A. "Ik hoop dat ik sterker terugkom. De verhuurperiode loopt af na dit seizoen maar het is mogelijk dat ik daar ook volgend seizoen speel. We zullen zien." Afgelopen weekend kwam Okaka nog in actie tegen Siena. Hij was in zijn laatste wedstrijd van grote waarde voor Roma. In de 88e minuut maakte hij namelijk de winnende 2-1.