Uitslag Olympique Lyon - Paris Saint-Germaein

Niels (DerMeister)

Olympique Lyon heeft zich na een serie van nederlagen hersteld tegen Paris Saint-Germain. De ploeg van Claude Puel speelde wederom een moeizaam duel, maar wist de ploeg uit de hoofdstad over de knie te leggen met een man meer: 2-1.

Olympique Lyon kende een zware week. Zowel in de Coupe de la Ligue als in de Coupe de France werd de grootmacht uitgeschakeld. Ook tegen PSG leek het weer mis te gaan voor de thuisploeg. Mevlüt Erdinç brachte de bezoekers in Stade Gerland al na elf minuten op voorsprong.

De Parijzenaars hielden de voorsprong tot een kwartier voor tijd vast. Op dat moment kantelde de wedstrijd na de rode kaart voor Mohammed Sakho. Lyon trok vervolgens het duel naar zich toe in een overtal situatie. Bafétimbi Gomis bracht de gelijkmaker op het scorebord en kort daarop bezorgde verdediger Cris Lyon de overwinning.

De mannen van Puel delen door de zege de vierde plaats met Auxerre en AS Monaco. De achterstand op koploper en titelverdediger Girondins Bordeaux is inmiddels negen punten. Voor PSG is het de derde nederlaag op rij, wat betekent dat zij op de veertiende plaats blijven steken.