Spurs mogelijke lange tijd zonder Lennon

Jeffrey

Tottenham Hotspur-aanvaller Aaron Lennon ondergaat mogelijk een hernia-operatie. De middenvelder blijft trainen met fysiotherapeuten, waarna moet blijken of een operatie noodzakelijk is. Na een dergelijke ingreep staat een herstelperiode van twee maanden.

Spurs-manager Harry Redknapp spreekt uiteraard de hoop uit dat een operatie niet noodzakelijk is. "Aaron heeft een nieuwe scan ondergaan. Daaruit blijkt dat er mogelijk sprake is van een lichte hernia", zegt Redknapp in The Sun. "Hij zal een paar weken blijven trainen en met de physiotherapeuten werken. We zullen zien hoe het gaat."

"Als hij daarna toch een operatie nodig heeft, zal hij die ondergaan"
, geeft de manager aan. "Maar hij denkt dat er een kans is om een ingreep te ontlopen. Mogelijk is hij binnen een paar weken terug. Daar hopen we op." Als Lennon in februari een operatie moet ondergaan, staat hij mogelijk tot april aan de kant. Dat zou betekenen dat zijn plaats in de Engelse ploeg in gevaar zou kunnen komen met het oog op het WK."

Lennon speelde op 28 december zijn laatste wedstrijd voor Tottenham. Daarvoor liet de 22-jarige flankspeler een goede indruk achter in het lopende seizoen.