Verkoopcijfers NL week 3: New Mario haalt Mario Galaxy in

Kevin (Tappy78)

Co-op liefhebbers van het eerste uur weten natuurlijk allang dat het vervolg op Army of Two momenteel in de winkels is te vinden en dat is te zien aan de recente gameverkoop top 10 van Nederland, want deze maakt namelijk zijn entree in de lijst. Dit terwijl Darksiders, die vorige week net nieuw in de lijst verscheen, inmiddels alweer helemaal is verstoten.

Army of Two: the 40th Day

Dit is hoe de top 10 er momenteel uit ziet:

1. (vorige week: 1) [Wii] New Super Mario Bros. Wii 
2. (2) [PS3] Call of Duty: Modern Warfare 2
3. (3) [X360] Call of Duty: Modern Warfare 2
4. (4) [Wii] Mario Kart Wii
5. (5) [Wii] Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen
6. (6) [PC] Call of Duty: Modern Warfare 2
7. (-) [X360] Army of Two: the 40th Day
8. (-) [PS3] Army of Two: the 40th Day
9. (10) [Wii] Wii Sports Resort
10.(RE) [PS3] FIFA 10

Er is niet enorm veel veranderd aan de lijst, sowieso zijn de spellen van de eerste tot de zesde plek onveranderd gebleven en staat New Super Mario Bros. Wii nog altijd muurvast op die eerste plek. Niet zo raar dus dat New Mario Wii bijvoorbeeld de verkoopcijfers in Amerika van Super Mario Galaxy al heeft overschreden. Oftewel, waar Mario Galaxy 2 jaar over heeft gedaan is New Mario al gelukt binnen 45 dagen. Galaxy ging namelijk daar tot nu toe 4.1 miljoen keer over de toonbanken en bij New Mario is dit ondertussen alweer 4.2 miljoen keer. Terwijl er geen exacte cijfers zijn van Nederland, is te verwachten dat dit inmiddels hier in nederland niet veel anders zal zijn. Ping ping kassa voor Nintendo dus!

Super Mario Galaxy

We hoeven niet heel raar staan te kijken als het blijkt dat Super Mario Galaxy 2 dadelijk ook de mogelijkheid blijkt te hebben om het spel in multiplayer-stand te spelen. Misschien kan dat stiekem weleens de reden zijn geweest waarom Nintendo Yoshi heeft toegevoegd aan dit tweede ruimte-avontuur.