Batman: Arkham Asylum krijgt Game of the Year Edition

Morthill

Volgens zowel de FOK!games-crew als users was de actiegame Batman: Arkham Asylum vorig jaar na Uncharted 2 de beste titel die op de markt kwam. Daarmee was het een van de weinige Batmangames in de geschiedenis die succes wist te oogsten. Het is dan ook geen grote verrassing dat Eidos speciaal voor de mensen die de game nog niet hebben met een speciale Game of the Year Edition komt. Dat blijkt uit de website van de BBFC.

Wat we buiten de game in deze versie kunnen verwachten is op dit moment nog niet duidelijk. Waarschijnlijk wordt hij opgevuld met alle DLC die in de komende tijd nog uitgebracht zal worden en als het meezit krijgen we misschien zelfs nog wat andere leuke extra's. Voorlopig is dat nog even afwachten.

Wanneer de Game of the Year Edition op de markt gaat verschijnen is ook nog niet duidelijk. Dat zal Eidos wellicht bekend maken op het moment dat ook officieel naar buiten gebracht wordt dat deze versie van de game op de markt zal verschijnen. Nog niet helemaal op de hoogte van waar Arkham Asylum om draait? Lees dan onze review door.

Arkham Asylum