Benítez wil vechten met Liverpool

Tiede-Jan (TJDoornbos)

Ondanks allerlei speculaties over een vertrek van Liverpool-coach Rafael Benítez geeft de Spanjaard zelf aan dat hij bij The Reds wil blijven. Benítez geeft aan dat hij bij Liverpool zal blijven en dat hij zelfs plannen voor de zomer heeft gesmeed wat betreft aankopen.

Onlangs werd de Spanjaard gelinkt aan Real Madrid en Internazionale en zou hij niet tevreden zijn met de bedragen die hij te besteden heeft bij Liverpool. "Toen ik besloot om een nieuw contract te tekenen, minder dan een jaar geleden, deed ik dat met de intentie om te blijven. Ik heb mijn woord gegeven en ik wil vechten en blijven vechten tot het einde" aldus Benítez tegenover The Daily Mirror.

"Op dit moment moeten we ons uiterste best doen voor de club en dat betekent dat we de huidige omstandigheden moeten accepteren en ons best moeten doen. We hebben mensen bij de club die alle spelers in de gaten houden. We zullen wat proberen om onszelf voor dit moment te verbeteren, maar we moeten ook de toekomst niet uit het oog verliezen," aldus de geplaagde oefenmeester.