Arsenal ontkent interesse in Huntelaar

Rauzer
Arsenal heeft in tegenstelling tot eerdere berichten geen interesse in Klaas-Jan Huntelaar. De aanvaller kan sinds zijn transfer naar AC Milan niet rekenen op een basisplaats een de kans op een vroegtijdig vertrek is aanwezig.

Arsenal-trainer Arsène Wenger liet op de clubsite van Arsenal weten dat Huntelaar niet belangstelling vanuit Londen kan rekenen. "Ik denk niet dat spelers van dit kaliber mogen vertrekken. Ook weet ik niet of hij kan vertrekken omdat hij dit seizoen al een keer van club is veranderd", aldus de Franse oefenmeester.

Wenger is verbaasd over het feit dat Huntelaar nauwelijks aan speeltijd toekomt in Milaan. "Het verrast me dat hij daar nooit speelt maar hij staat niet op ons lijstje." The Gunners zijn door de langdurige blessure van Robin van Persie op zoek naar aanvallende versterking.

Huntelaar tekende afgelopen zomer een vierjarig contract bij AC Milan, maar zijn overgang leidde tot dusverre tot bar weinig succes. Met het WK dat eraan zit te komen, wordt steeds vaker gespeculeerd over een transfer van de spits. Filippo Inzaghi en Marco Borriello krijgen de voorkeur van Milan-trainer Leonardo.