Portsmouth kan salarissen wederom niet betalen

Denny (nyny83)
De financiële malaise bij Portsmouth houdt aan. De Engelse laagvlieger kan wederom de salarissen van de spelers niet betalen. Als alternatief hoopt Pompey binnenkort een of meerdere leningen af te sluiten en zodoende aan de salarissen van de selectiespelers te voldoen. Het is niet de eerste keer dat Portsmouth niet kan voldoen aan de betalingen.

Algemeen directeur Peter Storrie zegt dat de spelers hun geld de komende week tegemoet kunnen zien. "De club probeert via extra leningen geld te krijgen, om zodoende de salarissen te kunnen betalen", aldus Storrie tegen Radio Solent.

"Het is geen beste situatie, nee", vervolgt Storrie. "De eigenaren proberen een grote lening binnen te halen en dat vertraagt het hele proces. Ze proberen het rond te krijgen, maar ik begrijp dat er eerst nog een lening voor de korte termijn zal worden afgesloten. Dan krijgen de spelers hun geld op maandag of dinsdag."

Ook in de voorgaande twee maanden kon Portsmouth de salarissen in eerste instantie niet betalen. "Het baart ons zorgen. We willen onder gewone omstandigheden kunnen spelen voor de club", zo zei verdediger Steve Finnan reeds in The Daily Telegraph.