Supporters HFC Haarlem in gesprek met selectie

Sjors (Sj0rSz)
Een dag na de verloren thuiswedstrijd tegen SC Cambuur (0-4) ging een dertigtal supporters van HFC Haarlem in gesprek met de spelers en trainersstaf van de club. Dit initiatief werd genomen na de wedstrijd op vrijdagavond, toen supporters in gesprek gingen met Jan Zoutman.

In dat gesprek bleken de supporters de directe binding met de spelers te missen, waarop een overleg tijdens de zaterdagtraining werd voorgesteld.

"Sinds we geen supportershome meer hebben, na die dramatische brand in de zomer van 2008, is er minder contact tussen spelers en trainers", vertelt Haarlems waarnemend voorzitter Piet Hooft. "Juist voor onze club is het van groot belang dat iedereen persoonlijk benaderbaar is, en er direct contact is tussen supporters en spelers."

"Sommige berichten in de media suggereren dat de supporters het trainingsveld zouden hebben bestormd of de training hebben stilgelegd", vervolgt Hooft. "Dat beeld willen we rechtzetten. Een en ander is in goed overleg met de technische staf gepland. In het gesprek is ook duidelijk naar voren gekomen dat iedereen zijn uiterste best wil doen om de club door deze moeilijke periode te helpen en zijn er afspraken gemaakt om daarin meer acties in overleg en samenwerking met de spelers op te zetten."