'Van der Meyde wil terug naar Nederland'

Niels (DerMeister)
Andy van der Meyde ziet een terugkeer naar Nederland maar al te graag zitten. De rechtsbuiten zit al een paar maanden zonder club, omdat zijn vorige club Everton het contract met de Nederlander ontbonden heeft.

Tot nu toe heeft nog geen enkele club zich gemeld bij Van der Meyde. "Blackburn Rovers was geďnteresseerd, maar een jonge jongen deed het goed in de voorbereiding. Dus was er toen geen ruimte meer voor mij", aldus de voormalig international van Oranje.

Van der Meyde wil het liefst terug naar zijn thuisland: "k wil terug naar Nederland. Ik kon naar Hull City, maar dat zag ik niet zitten. Ik mis Nederland, wil gewoon voetballen en echt niet voor een absurd salaris. Er was vier maanden terug contact met NEC, maar toen zat ik met een meniscusoperatie."

Er is één club die zeker niet moet aankloppen bij Van der Meyde: ""Elke club mag bellen. Ik ben bereikbaar. Maar niet voor Feyenoord. Daarvoor ben ik te veel Ajacied." Een terugkeer naar Ajax ziet hij wel zitten: "Tuurlijk. Suárez vertrekt toch? Maar er is nul contact hoor."