'Lazio denkt aan terugkeer Veron'

Niels (DerMeister)
De 1-0 overwinning van afgelopen weekend tegen Genoa zorgde weer voor wat vreugde in het kamp van het Italiaanse Lazio. Voorbij zijn de zorgen echter allerminst.

De club uit de Italiaanse hoofdstad zal in januari de selectie flink gaan doorlichten. Van de 'rebellen' Goran Pandev en Cristian Ledesma wordt verwacht dat ze hoe dan ook zullen vertrekken en ook Pasquale Foggia, Emilson Cribari, Eliseu en Stephen Makinwa worden gelinkt aan een transfer.

In La Gazzetta dello Sport wordt bericht dat Lazio twee spelers op het oog heeft om de selectie te versterken. Met het Braziliaanse Gremio zou reeds een akkoord zijn bereikt over de transfersom voor verdediger Humberto Rever, die rond de vijf miljoen euro zou liggen. Alleen over de manier van betalen zou nog onderhandeld worden.

De tweede versterking die Lazio op het oog zou hebben is een oude bekende. De naam van Juan Sebastian Veron, die tussen 1999 en 2001 al eens uitkwam voor de biancocelesti, wordt genoemd. De Argentijn was een jaar geleden al eens dichtbij een terugkeer naar Rome, maar toen eiste de middenvelder een te hoog salaris.