Toivonen: "Rutten heeft luxeprobleem"

Sjors (Sj0rSz)
Fred Rutten heeft een luxeprobleem als het om de spitsen van PSV gaat. De oefenmeester van de Eindhovenaren liet Jonathan Reis gisteravond, tijdens het duel tegen AZ (1-0), starten. Danny Koevermans werd halverwege de tweede helft ingezet.

Ola Toivonen, die eveneens op de bank begon, mocht zich uiteindelijk de gevierde man van PSV noemen. De Zweed kwam tien minuten voor tijd in het veld en maakte in de 86e minuut de bevrijdende treffer voor de Eindhovenaren.

"Ja, de trainer heeft een luxeprobleem," liet Toivonen na afloop van het duel tegen AZ weten. De Zweed kon ook niet aangeven op welke positie in de hiėrarchie hij momenteel staat. "We hebben drie goede spitsen, we houden elkaar scherp. Dat is voor PSV een goede zaak."

"Maar natuurlijk is het lekker om in zo'n situatie dan het winnende doelpunt te maken", vervolgt de Zweed. "Het was een belangrijk doelpunt, na een mooie aanval. AZ hield ons lang op 0-0, maar het is niet de eerste keer dat wij in de slotfase het verschil maken."

Met dat laatste refereerde Toivonen naar het feit dat PSV de laatste weken vaker in de staart van de wedstrijd het verschil weet te maken. "De tegenstander wordt dan moe en wij hebben genoeg kwaliteit in huis om daarvan gebruik te maken."


Discussieer ook op het forum mee over PSV!