De Guzman na blessure terug bij Feyenoord

Denny (nyny83)
Jonathan de Guzman is door Feyenoord-trainer Mario Been opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel met FC Groningen. De Canadees stond de voorbije twee maanden buitenspel met een meniscusblessure.

RTV Rijnmond meldt dat Been zijn pupil eerst op de bank zal laten beginnen. De Guzman viel begin oktober uit met een meniscusblessure, waaraan hij is geopereerd. De verwachting was dat de middenvelder van de Rotterdammers tot de winterstop was uitgeschakeld. De jeugdinternational sloot echter vorige week aan bij de groepstraining en heeft laten zien weer helemaal fit te zijn.

Jon Dahl Tomasson maakt na een schorsing en blessure zijn rentree in de basiself bij Feyenoord. De Deense spits wordt voorin bijgestaan door Sekou Cissé en Georginio Wijnaldum. Ook Luigi Bruins begint weer in de basis, net als Rob van Dijk die de geblesseerde Darley vervangt.

Bart Schenkeveld heeft door zijn goede debuutoptreden vorige week tegen ADO Den Haag opnieuw een basisplek gekregen van Been. De jongeling verdrijft Kelvin Leerdam naar de bank.

Meer discussies over Feyenoord vind je op het forum