Jol getergd door geruchten

Tiede-Jan (TJDoornbos)
Ajax heeft geen belangstelling voor Real Madrid-speler Royston Drenthe. Volgens trainer Martin Jol zijn alle mogelijke links tussen de twee uit de bekende duim gezogen.

Op de website van de Amsterdamse topcub geeft de Scheveninger tekst en uitleg over de verzonnen belangstelling voor de oud-Feyenoorder: "Ik lees overal dat we Royston Drenthe willen halen. Een onverlaat zet dat fabeltje op internet en het wordt door diverse sites klakkeloos overgenomen."

"Het is vooral vervelend voor onze fans. Ik hoop dat zij beseffen dat niet alles wat op internet verschijnt ook waar is." De Ajax-coach maakte van de gelegenheid gebruik om zijn onvrede over het internet en de vermeende belangstelling van Sevilla voor Urby Emanulson te bespreken.

"Er zijn media die denken contact te hebben met Urby via Hyves, terwijl Urby niet op Hyves blijkt te zitten. Dat is vervelend, temeer omdat een journalist aan Ryan Babel vragen ging stellen over uitspraken van Urby, die niet van onze Urby bleken te zijn. Snap jij het nog? Ik ben blij dat we zondag weer een wedstrijd hebben. Dan zijn we hopelijk weer even van dit soort onzin af."