'Pantelic had contact met Hertha BSC'

RowanF1
Marko Pantelic heeft inderdaad contact gehad met zijn voormalige werkgever Hertha BSC over een mogelijke terugkeer naar Berlijn. Dat contact was echter alleen informeel. "Marko heeft aangegeven zich nu alleen op Ajax te willen richten."

Het Duitse Bild meldde dinsdag dat Hertha Pantelic dolgraag wil terughalen naar de club. Trainer Lucien Favre liet afgelopen zomer het contract van de Serviër aflopen, waardoor hij transfervrij was. Nu Favre niet meer werkzaam is in de Duitse hoofdstad, leek de weg voor een terugkeer van Pantelic vrij.

Voorlopig is een dergelijke terugkeer echter niet aan de orde. "In Bild wordt melding gemaakt van onderhandelingen tussen club en Pantelic, maar daar is geen sprake van", aldus zaakwaarnemer Karel van Burik in De Telegraaf. "Er is informeel contact geweest en Marko heeft aangegeven zich nu alleen op Ajax te willen richten. Hij moet zo snel mogelijk fit worden en weer zijn waarde hebben. Hij is op de goede weg en wil die lijn doortrekken."

In Amsterdam heeft de 31-jarige Pantelic een contract tot medio 2010. "Marko wil in de winter in gesprek met Ajax om te praten over de toekomst", zegt Van Burik.