Fisichella: "Jaar Force India niet uitgesloten"

Sjors (Sj0rSz)
Er bestaat een mogelijkheid dat Giancarlo Fisichella volgend seizoen toch nog in de Formule 1 te zien zal zijn. De Italiaan zal vooralsnog als testrijder van Ferrari gaan fungeren, maar zou onder de juiste omstandigheden ook nog willen blijven racen.

Dit zou bijvoorbeeld bij zijn oude team, Force India, kunnen gaan gebeuren. "Na deze race zullen we zien wat de mogelijkheden zijn," liet de coureur vanuit Abu Dhabi weten. "Ik denk momenteel niet aan het racen bij een nieuw team, maar als er een goede mogelijkheid is om bij een ervaren team te rijden, dan zou ik dat wel willen. Opnieuw beginnen, zoals vorig jaar bij Force India, wordt echter erg moeilijk. Ik zou volgend jaar best voor Force India kunnen rijden. Veel teams hebben nog geen coureur."

Na de race in België koos Fisichella voor een uitstapje naar Ferrari. Daar was hij de vervanger van Luca Badoer, die in de F1-bolide niet goed presteerde. De Italiaan maakte echter ook geen goede indruk, maar verklaarde dat dit te maken zou hebben met de korte runs in de kwalificatie.