Trulli en Sutil ruziën verder in Abu Dhabi

Peterselieman
De ruzie tussen Jarno Trulli en Adrian Sutil is nog lang niet voorbij. Trulli crashte in de Grand Prix van Brazilië waarbij hij Sutil meenam. De Italiaan gaf de Duitser de schuld van het incident en vloog hem zelfs aan. Nu twee weken later twisten beide rijders nog steeds over het ongeval.

Een vraag van een journalist voorafgaand aan de Grand Prix van Abu Dhabi zorgde weer voor een oplaaiende ruzie. "Hier gaan we morgen maar eens goed over praten in de coureursbriefing van de GPDA. Ik had volgens mij alle reden om woest te zijn. Ik heb bewijzen genoeg die aantonen dat ik er naast zat en morgen gaan we het erover hebben," foeterde Trulli.

Sutil ziet het probleem niet zo en geeft de schuld van het ongeval aan Trulli. "Er valt niets te bespreken. Het was een vrij duidelijk voorval. Het was vooral teleurstellend voor mij, omdat ik gewoon reed en hij de controle verloor en in mij crashte. Het was zijn probleem, ik weet niet waarom hij zo uit z'n dak gaat."

Trulli heeft bewijsmateriaal verzameld om zijn gelijk te bewijzen. "Ik kan je de foto's laten zien. Ik weet niet of je blind bent, maar die laten duidelijk zien dat mijn voorvleugel naast de jouwe zat." Beide coureurs gingen in de persruimte verder met hun meningsverschillen en het is voor hen niet te hopen dat ze elkaar in de laatste race van het seizoen op de baan wederom tegenkomen.