Metal Gear Solid: Peace Walker krijgt datum

Kevin (KoosyNL)
Afgelopen E3 werden er twee grote games door Kojima Productions aangekondigd. Als eerste werd er een nieuwe Metal Gear Solid voor de Xbox 360 en Playstation 3 onthuld waarbij je wederom met Raiden mag gaan spelen. Toch zal dit een spinoff zijn van de serie en zal de volgende game in de serie Metal Gear Solid: Peace Walker op de PSP worden. Veel fans van de serie zullen nu blij zijn dat bekend is geworden wanneer de game te krijgen zal zijn.

Kojima Productions heeft onthuld dat de game vanaf 28 mei in zal verschijnen maar we mogen er stiekem wel vanuit gaan dat de game dan ook in de Nederlandse winkels zal liggen.

Metal Gear Solid fans should prepare themselves for the next chapter of Snake’s story. [The game] will answer many of the series’ unanswered questions and showcase a different, more collaborative side to tactical espionage. May 28th is when Snake’s story continues.

Volgens Kojima, geestelijk vader van de serie, zal Metal Gear Solid: Peace Walker een hoop antwoorden geven over de gecompliceerde verhaallijn van de serie. De game speelt zich af tijdens het leven van Big Boss en zal onder andere co-op met vier spelers bevatten.