Achterkant boxart PS3-versie FFXIII onthult spannende dingen

Eke (Egamer)

Final Fantasy XIII is misschien wel een game waar menig RPG-liefhebber op zit te wachten. Tegenwoordig kunnen ook RPG-liefhebbers met enkel een Xbox 360 in hun bezit ook niet wachten op de komende Final Fantasy-game. Maar we gaan het niet over de 360-versie van Final Fantasy XIII hebben, maar over de PlayStation 3-versie! Zie dit plaatje maar eens:

Daar word je wel wijzer van als je geen Japans kunt. Gelukkig weten wij via-via wat er zo spannend aan dat plaatje is. Onze bron geeft aan dat er van een installatie geen sprake is: "No Optional or Mandatory install" valt er namelijk te lezen op de achterkant van de box. Ook ondersteunt het spel de super hoge kwaliteit LPCM 5.1 audio en de CGI zal in 'full 1080p HD' afgespeeld worden. Heel erg goed nieuws dus.

Dat betekent waarschijnlijk dat de PlayStation 3-versie een voorsprong heeft op de Xbox 360-versie, aangezien FMVs van zulke hoge kwaliteit niet makkelijk op een DVD'tje past. En laat het nou net zijn dat het op een BluRay-disc het allemaal wel kan.

Let op, het gaat hier om een uitgelekte foto dus het is nog niet zeker of dit allemaal wel waar is. We kunnen er echter wel van uitgaan dat het allemaal klopt, als je ons mag geloven.