Capcom brengt Gold Edition uit van Resident Evil 5

Kevin (Tappy78)
Het is al een tijdje bekend dat er nieuwe content zal komen voor Resident Evil 5 en dat dit alleen te downloaden zou zijn. Aan de hand van een officiële poll op de site van Capcom was dit al eerder bepaald. De voorkeur ging duidelijk uit naar het downloaden van Resident Evil 5: Alternative en niet naar een fysieke versie hiervan. Waarschijnlijk hebben de echte verzamelaars en fanboys in grote getale met hooivorken en fakkels aan de deur bij het hoofdkantoor van Capcom staan dreigen, want Capcom gaat dit alsnog uitgeven op fysieke media voor de Playstation 3 en Xbox 360 onder de naam Resident Evil 5: Gold Edition.

Deze Gold Edition zal twee nieuwe missies bevatten, plus nieuwe kostuums en een Mercenaries Mode genaamd Mercenaries Reunion.
In de eerste nieuwe missie genaamd Lost in Nightmares zullen Jill Valentine en Chris Redfield op onderzoek gaan in de schuilplaats van Ozwell E. Spencer (de oprichter van de Umbrella Corporation). De releasedatum voor Amerika is 9 maart 2010, voor Nederland is deze nog onbekend.