DLC voor Modern Warfare 2 staat al op de disc?

Kevin (KoosyNL)

Downloadable content (DLC) is tegenwoordig niet meer weg te denken. Elke ontwikkelaar probeert de levendsduur van hun game te verlengen door er nieuwe content voor de maken en dt te verkopen via het PSN of Live. Toch gebeurt het ook steeds vaker dat je de DLC eigenlijk helemaal niet meer downloadt maar dat deze al op de disc staat en je alleen nog maar een code downloadt om de content te unlocken.

Dit laatste lijkt nu het geval te zijn bij Modern Warfare 2. Een zeer oplettende hacker heeft namelijk drie nieuwe modi op de disc gevonden die wel eens zouden kunnen worden aangeboden door middel van betaalde DLC. De eerste mode zou 'Global Thermonuclear War' heten. In de mode moeten beide teams een nucleaire raket proberen te bemachtigen. Er is een filmpje verschenen van de mode die je hieronder kunt zien.

De twee andere modi zijn 'One Flag CTF' waarbij beide teams moeten strijden om één vlag en 'VIP' waarbij het ene team een VIP moet beschermen en de andere deze moet doden. De hackers hebben alle drie de modi getest op de maps Favela en Afghan.

Het ziet er dus naar uit dat de mannen bij Infinity Ward als DLC hebben geplaatst op de disc. Wat denken jullie hiervan? Is dit hun goed recht of worden we belazerd?