Sekspartij te volgen via omroepinstallatie metro

Ferdinand (Ferdo)

Metropassagiers konden afgelopen donderdag op het Londense metrostation West Ham meegenieten van een potje seks. Via de omroepinstallatie werden de reizigers deelgenoot gemaakt van het liefdesspel van een onbekend gebleven koppeltje dat nota bene de volle avondspits uitkoos als het moment om de nodige lichaamssappen uit te wisselen.

Volgens een woordvoerder waren de geluiden zeker niet afkomstig van personeelsleden van het Londense openbaar vervoerbedrijf. "Wellicht ligt de oorzaak bij een interferentie op ons omroepsysteem. Onze mensen hebben de luidsprekers meteen uitgeschakeld", aldus de zegsmanDe geluiden lieten in elk geval bar weinig over aan de verbeelding. "Het klonk echt alsof het koppel er met volle teugen van genoot", zo liet een passagier weten.

De passagiers van de metro die op het moment dat de geluiden door het station schalden aldaar aankwam hebben naar verluidt een kleine vertraging opgelopen: de metro bleef namelijk net even iets langer op het station stilstaan dan gebruikelijk.

Met dank aan DJMO voor de submit.