Britneyfans verlaten massaal voortijdig optreden

Djeez

Na jaren van afwezigheid trad Britney Spears voor het eerst weer op in Australië. De comeback bleek echter een stuk minder groots dan verwacht. Veel woedende fans verlieten dan ook al na drie nummers het optreden.

Spears gaf in het Australische Perth vanwege haar 'The Circus'-tournee een optreden voor ruim 17.000 fans. Veel ontevreden fans hielden het al gauw voor gezien. Ze waren teleurgesteld omdat Britney alles playbackte en geen enkele interactie had met het publiek. Al na drie nummers verlieten ze  in groten getale het stadion.

Ook lieten de grote schermen niets zien van Britney's show, maar werden de fans afgescheept met enkele circusafbeeldingen. "Ze was een kleine stip op het podium", liet een fan weten, die met een groep vrienden voortijdig het concert verliet. De fan is ook boos over het gebrek aan beveiligingspersoneel, waardoor ze onder de voet werd gelopen door enthousiaste fans.

Achteraf hebben veel fans laten weten dat ze teleurgesteld waren over de beelden op de grote schermen en het feit dat ze alle nummers playbackte. Daarnaast stond Spears bijna het hele concert met haar rug naar het publiek.