Di Grassi dichtbij stoeltje bij Manor

Peterselieman
Lucas di Grassi is dichtbij een stoeltje in de Formule 1 voor volgend jaar. De Braziliaan kan tekenen bij Manor Grand Prix, maar wil eerst afwachten wie Renault aantrekt als tweede coureur. Hij is bij het Franse team momenteel testrijder en kan daar promoveren tot racecoureur.

Renault test aan het einde van het jaar enkele coureurs, waaronder Di Grassi en mogelijk ook Bruno Senna. Mocht dit op niets uitlopen, dan is Di Grassi zeer dicht bij een stoeltje bij Manor. "Op dit moment ziet het er goed uit," zei de Braziliaan tegen Autosport.com. "Ik richt me momenteel op Renault. Over één stoeltje moet nog beslist worden en ik heb hier een succesvolle tijd achter de rug. Renault heeft me goed geholpen, dus ik committeer me aan hen."

"Ik weet dat de nieuwe teams interesse in me hebben, maar op dit moment is het lastig om te zeggen welk team het beste pakket heeft. Naar ik begrepen heb heeft Manor het beste pakket van de nieuwe teams op het gebied van de technische mensen, de marketing en de financiën. Dus ze staan hoog op het lijstje bij mij."