Horner prijst seizoen Red Bull Racing

Peterselieman
Red Bull Racing-teambaas Christian Horner heeft zijn team na de winst van Mark Webber in de Grand Prix van Brazilië geprezen. Het was het meest succesvolle seizoen van de renstal in de Formule 1. Het moest in São Paulo de constructeurstitel laten aan Brawn GP en de rijderstitel aan Jenson Button.

In de race in Brazilië kwam Webber als eerste over de streep, terwijl Sebastian Vettel vierde werd. "We zeiden van te voren dat we iedere ronde er voor zouden vechten en beide coureurs hebben vandaag fantastisch werk verricht. Sebastian gaf alles en hij mag niet alleen trots op vandaag zijn, maar ook op wat hij dit seizoen in zijn tweede volledige jaar in de Formule 1 gepresteerd heeft," zei Horner.

"We hebben de Brawns zo goed mogelijk bestreden en wanneer je naar het seizoen kijkt hebben we kansen gepakt en ook laten schieten. Als je naar het begin van het seizoen kijkt, Melbourne, hadden we straffen, het diffuserissue en het is een lang seizoen, dus iedereen heeft met dezelfde problemen te kampen gehad. Ik denk dat het team trots kan zijn op wat dit jaar bereikt is en we hebben een goede structuur voor de toekomst neergelegd."