Goed nieuws voor PC-gamers: Modern Warfare 2 is op tijd

Kevin (KoosyNL)

Steeds vaker zien we dat uitgevers games uitstellen voor één specifiek platform. Dit platform is bijna altijd de PC. Wat de precieze reden is van het uitstel is vaak nogal vaag. De uitgever zegt dat ze hierdoor nog goed aan de game kunnen sleutelen terwijl gamers juist vaak het idee hebben dat het gebeurt om piraterij tegen te gaan. Voor PC-gamers die eerder deze week het gerucht te horen kregen dat Modern Warfare 2 twee weken uitgesteld zou gaan worden is er nu goed nieuws.

Modern Warfare 2 zal voor de PC, Playstation 3 en Xbox 360 een gelijktijdige release kennen. De game ligt vanaf 10 november in de winkels en zal waarschijnlijk de grootste release ooit gaan worden. Er is nog meer goed nieuws wat de prestige-mode, die bij Call of Duty 4: Modern Warfare voor de PC ontbrak, zal dit keer wel in de game zitten.

De gamers die graag willen weten of hun PC de game wel kan draaien moeten nog even geduld hebben. Als het goed zal zeer binnenkort de minimum systeemeisen van de game bekend worden. Wil je de game alvast spelen? Dan kun je morgen nog terecht bij de First Look in Amsterdam waar de game voor het eerst publiekelijk te spelen zal zijn.