Idioot veel customization in Modern Warfare 2

Kevin (KoosyNL)
10 november zal de dag zijn van de grootste game-release aller tijden! Althans, als we Activision mogen geloven. Toch kunnen we niet ontkennen dat Modern Warfare 2 de game is waar ontzettend veel mensen naar uit kijken. Sommige hebben het geluk dat ze de game kunnen spelen in de closed bèta die nu aan de gang is en in Nederland hebben sommige gamers het geluk dat ze vandaag of morgen de game kunnen gaan spelen op de First Look. De game zal daar voor het eerst in de wereld publiekelijk te spelen zijn en natuurlijk is FOK!games daarbij.

Toch is alles wat we te zien krijgen in de closed multiplayer bèta maar het topje van de ijsberg. Volgens Robert Bowling van Inifinity Ward zal de uiteindelijke game een stuk uitgebreider zijn en krijg je de mogelijkheid idioot veel te customizen zoals wapens, kill streaks, death streaks en meer.

There's a lot more to come, whether it be customizable kill streaks, custom death streaks, equipment like tactical insertion, Semtex grenades - all that stuff.

What we're offering with Modern Warfare 2 is a ridiculous amount of customisation. The lead-out is insane, you have all these attachments to choose from. It really caters to the hardcore gamer who wants to dive in deep.