Kinderen Jackson misschien toch op tv

Redactie
Televisiemaatschappij A&E neemt uitspraken terug over deelname van Michael Jacksons kinderen aan een realityshow. De maatschappij had ontkennend gereageerd op een artikel in het tijdschrift US Weekly, waarin stond dat de kinderen mee zouden doen aan de show. Later veranderde A&E dit in de verklaring dat het "helemaal mogelijk" is dat "andere leden van de familie Jackson" in het programma verschijnen, maar dat dit nog niet bekend is. Dat meldde CNN vandaag.

US Weekly hoorde van een anonieme bron dat Prince (12), Paris (11) en Blanket (7) mee zouden gaan doen in de realityshow die de vier Jackson broers volgt. De opnames voor deze serie, The Jacksons: A Family Dynasty, waren al gestart voordat de zanger op 25 juni stierf. In eerste instantie reageerde A&E dat de kinderen niet meedoen aan de serie.

Later stelden zij deze verklaring bij. "We zijn op dit moment aan het opnemen", aldus een woordvoerder van A&E. "Het is goed mogelijk dat de broers andere familieleden tegenkomen, die wel of niet in de uiteindelijke versie meegenomen worden. Op dit moment weten we niet precies wie er behalve de broers in de serie zullen verschijnen."

Voor hun vaders dood, werden Michael Jacksons kinderen altijd zo veel mogelijk uit de schijnwerpers gehouden.