Sneijder draagt oud-ploeggenoten warm hart toe

Olga Kroeders
Alhoewel Wesley Sneijder op een vervelende manier bij Real Madrid vertrok, draagt hij zijn oud-ploeggenoten nog altijd een warm hart toe. De oud-Ajacied hoopt Los Blancos in de finale van de Champions League weer te treffen.

"Ik heb twee jaar bij Real Madrid gespeeld. Ik volg hun resultaten altijd. Ik had een heel goede relatie met al mijn ploeggenoten en ik wens ze het allerbeste toe. Ik voel me echter prima op mijn gemak in Milaan en bij deze ploeg, het heeft nu geen zin om terug te kijken," aldus Sneijder tegenover Sky Sports.

"Tegen Real Madrid spelen zou zeker bijzonder zijn en ik hoop dat het in de Champions League finale gebeurt. Het zou erg leuk zijn en hopelijk wint Inter dan," zo vervolgde de Oranje-international.

Volgens Sneijder zijn er ook verschillen tussen het Spaanse en het Italiaanse voetbal. "Misschien ligt in Spanje de nadruk meer op techniek, maar in Italië is het spel heel moeilijk, er is veel strijd. Vooral voor middenvelders is dat heel moeilijk, je moet namelijk snel een juiste oplossing vinden of je bent de pineut."