Feyenoord blunderde met Gullit en Wotte

Bas (skittelman)
Mark Wotte had in 2004 trainer van Feyenoord moeten worden. Ruud Gullit, die uiteindelijk trainer is geworden, had volgens Voetbal International de technisch directeur van de club moeten worden.

In eerste instantie benaderde de Rotterdamse club Gullit als technisch directeur, maar de oud-speler gaf aan dat hij graag nog eens op het veld wilde staan. Hierdoor besloot het bestuur de rollen om te draaien. Wotte werd technisch directeur en Gullit hoofdtrainer. Later bleek dit een verkeerde keuze te zijn geweest, want volgens ex-voorzitter Jorien van den Herik waren beide personen op de verkeerde plek beland en werd Feyenoord door deze blunder vierde met het laagste puntenaantal sinds de de magere jaren '80.

Momenteel zit Gullit zonder club, maar gaan de geruchten dat hij hoofdtrainer gaat worden van het Italiaanse AC Milan. Wotte is na zijn periode bij de Rotterdamse club beland op een zijspoor. Inmiddels is de Enschedeër hoofdtrainer bij Southampton FC dat in de Engelse tweede divisie uitkomt.