Bos: "Tegen Sparta moeten we kunnen winnen"

RowanF1
Vitesse kan bij winst op Sparta Rotterdam komende vrijdag minimaal 24 uur proeven van het linkerrijtje. Een mooi streven voor de Arnhemmers.

"Zoals we de tweede helft voetbalden in Groningen, zo moeten we de wedstrijd tegen Sparta starten”, begon trainer Theo Bos op de officiële clubsite. [i]"Alles staat of valt met strijd en beleving."

"Pakken we de punten, dan staan we minimaal 24 uur in het linkerrijtje en kijken we omhoog in plaats van naar beneden. De verschillen zijn zo gering deze competitie, maar Sparta-thuis moet je natuurlijk wel winnen. Dat zijn de duels waarin de punten gepakt moeten worden. Simpel zat, " aldus de trainer van de Arnhemmers.

De oud-speler van Vitesse zegt dat hij tegen Sparta minder snel zal aarzelen om in te grijpen. "Achteraf moet ik concluderen dat ik Julian Jenner eerder had moeten brengen tegen FC Groningen. Julian is aan een constante serie bezig en speelt goed in de beloften. Dat geldt voor meerdere jongens. De rest zal echt scherp moeten zijn en ik ga niet meer wachten tot aan de rust of nog langer om te wisselen," besloot Bos.