Kaká: "We kunnen nog steeds beter worden"

Ermin (TheClown1)
Real Madrid geniet van een goede start in de Primera Division. Ricardo Kaká begon stroef aan zijn eerste wedstrijden, maar inmiddels heeft ook hij zijn eerste doelpunt namens De Koninklijke weten te scoren.

"Ik ben blij dat ik mijn eerste doelpunt heb gescoord", tekent The Independent op uit de mond van de Braziliaan. Tegen Villarreal toonde Real haar klasse wederom. Met de 2-0 overwinning blijft het team nog altijd foutloos in de competitie. Het was wederom Cristiano Ronaldo die het net trof, naast de strafschop van Kaká. De van AC Milan overgekomen middenvelder vindt het echter niet belangrijk wie er scoort. "Het belangrijkste is dat we hebben gewonnen."

De spelmaker was zeer tevreden over het team van Real Madrid. Toen hij zijn strafschop benutte kwam iedereen hem feliciteren. "Dit laat zien dat we een echt team zijn. Mijn plezier, is het plezier van het hele team."

Desondanks ziet Kaká nog wel verbeterpunten. "Ik ben blij met de overwinning, maar we kunnen nog steeds beter worden. Om te spelen zoals we willen spelen, hebben we tijd nodig. Maar ik denk dat we op het goede pad zitten."