'Notts County aast op McClaren'

Michel (methodmich)
FC Twente praat binnenkort met trainer Steve McClaren over een nieuw, meerjarig contract. Ook de Engelse club Notts County ziet de Engelsman echter graag voor de groep staan. De ambitieuze club hoopt hem te strikken.

Notts County is de oudste profclub ter wereld. Sinds deze zomer heeft een consortium van investeerders uit het Midden-Oosten de club overgenomen. Voormalig Engels bondscoach Sven-Göran Eriksson is technisch manager geworden en hij ziet in McClaren de aangewezen persoon om de ploeg hogerop te helpen, weet Voetbal International.

FC Twente-voorzitter Joop Munsterman maakt zich echter geen zorgen over een vertrek van zijn succesvolle trainer, meldt hij in hetzelfde tijdschrift: "We hebben de afspraak om te praten over een nieuw, meerjarig contract al met hem gemaakt en ik denk dat dat wel goed komt. Uiteraard is het in deze vluchtige tijd moeilijk continuïteit te waarborgen, maar dat is wel ons streven. We willen hier in alle rust verder bouwen en dat willen we doen met Steve. Al zal de lokroep uit zijn vaderland altijd blijven bestaan als hij goed blijft presteren."