Feyenoord rondt komst Babovic af

RowanF1
Stefan Babovic heeft dinsdag een contract getekend bij Feyenoord. De middenvelder wordt voor een jaar gehuurd van FC Nantes, met een optie tot koop voor een gelimiteerd bedrag. De overeenkomst met Nantes en de speler kost Feyenoord niets. Wordt Babovic na dit seizoen doorverkocht, dan krijgt de Rotterdamse club een percentage van het transferbedrag.

Babovic kreeg dinsdagmiddag nadat hij zijn handtekening onder het contract had gezet het Feyenoord-shirt met rugnummer 15 overhandigd door Mario Been. De trainer is verheugd met de komst van de middenvelder. "Het is een jongen met een hele goede techniek, die een goal kan maken. Hij heeft een geweldig linkerbeen. Hij wil heel graag voor ons spelen, dus de drive is zeker aanwezig bij hem. Maar hij zal net als alle andere spelers zijn plaats moeten verdienen in het elftal."

Babovic hoopt door veel te spelen bij Feyenoord tevens in beeld te blijven voor het nationale elftal van Servië. Die ploeg speelt volgende week een WK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk. "Ik ben daar niet voor opgeroepen omdat ik tijdelijk zonder club zat, maar ik wil aan het eind van dit seizoen heel graag naar het WK", zegt Babovic. "Ik zal alles geven om mijn plaats in het nationale team weer te verdienen."